Közgyűlési meghívó 2022. október 19. napjára

MEGHÍVÓ

Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége Budapesti és Pest megyei Regionális Szervezete (1158 Budapest, Késmárk u. 7/b.) Elnöksége ezúton értesíti a tisztelt Tagjait, hogy

2022. év október hó 19. napjának 08:30 órájára

a Szervezet Közgyűlését összehívja.

A Közgyűlés helye: VOSZ Központ (1065 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 53.)

Napirendi pontok:

  1. Döntés a VOSZ Budapesti és Pest megyei Regionális Szervezete székhelyének a 1158 Budapest, Késmárk u. 7/b. alatti címről a 1033 Budapest, Szentendrei út 95. szám alatti címre történő módosításáról.
  2. Döntés a VOSZ Budapesti és Pest megyei Regionális Szervezete Közgyűlésének lebonyolítására vonatkozó szabályok módosításáról azon célból, hogy a Közgyűlés ülése videókonferencia keretében is megtartható legyen, továbbá, hogy kezdeményezhető lehessen az ülés tartása nélküli döntéshozatal.
  3. Döntés a VOSZ Budapesti és Pest megyei Regionális Szervezete Alapszabályának módosításáról a székhelyváltozásra, valamint a Közgyűlés szabályainak módosítására vonatkozó közgyűlési határozatokra tekintettel.

A Közgyűlés határozatképes, ha azon a szavazati joggal rendelkező tagok több, mint 50%-a megjelent. Ha a Közgyűlés nem volt határozatképes, a megismételt Közgyűlés az eredeti napirenden szereplő ügyekben a jelenlevők által képviselt szavazati jog mértékétől függetlenül határozatképes. A határozatképtelenség miatt megismételt Közgyűlés összehívása az eredeti Közgyűlés meghívójában megjelölt feltételekkel, akár az eredeti Közgyűlés napjára is történhet.

Amennyiben a közgyűlés határozatképtelen, úgy a megismételt közgyűlés ideje:

2022. év október hó 19. napjának 09:00 órája.

A közgyűlés helye: VOSZ Központ (1065 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 53.)

A napirendi pontok: változatlanok.

A megismételt közgyűlés a megjelentek számára tekintet nélkül határozatképes.

Kérjük, hogy részvételi szándékát a helyszín berendezése miatt 2022. október 12-ig e-mailben legyen szíves jelezni a titkarsag@vosz-bpmrsz.hu címen.

Tisztelettel:

Marosi László

elnök

VOSZ Budapesti és Pest megyei Regionális Szervezete