Pályázat és Projekt fejlesztési szekció

2013 január 8.-án megalakult a Pályázat és Projekt fejlesztési szekció . A szekciót létrehozó vállalkozások hosszú évek óta jelen vannak és tevékenykednek az egész ország területén KKV, nagyvállalati, ezeken felül a civil szervezetek és önkormányzatok megbízásából. A pályázatok ötlet szinten történő feldolgozásától komplex módon az utolsó monitoringig kézben tartva, gyakran speciális ismereteket igénylő tevékenységet végeznek.

Már a megalakulásnál látható a különféle szakcégek jelenléte, mely kör szinte naponta bővül. Az előzetes kommunikáció alapján állítható, hogy e tevékenységet végző vállalatok hasznos tagjai a fejlesztéseknek. Az újonnan belépő tagvállalatok magukra nézve a VOSZ KMRSZ alapszabályát elfogadták és kifejezték abbéli akaratukat, hogy a szervezet erejét, sikerességét saját vállalkozásukkal is növeljék.
Dr. Papp Ferenc a VOSZ KMRSZ társelnöke felügyeli illetve segíti az alakulása időszakában az új szekciót.

A szekciót megalakító tagok maguk közül szekció elnökké Bornemisza Miklóst a GAP 2000. Kft. képviselőjét, elnökhelyettesének Dr. Biczó Imrét a ERENDEM Bt. illetve Szabó Mátét a Manual Studio Kft. képviselőjét választották. A megalakulást követően a szekció vezetése kifejtette, hogy nyitott további tagok befogadására. A tájékoztatóban kifejtették, hogy elsősorban a szervezettagságát nyilván szakmai és egyéb megfelelőség esetén kívánják segíteni . Munkamegbeszélések időbeosztás a jelenleg két heti rendszerességgel szerveződik, helyszínét előzetesen megjelölik.    Alapszabály

 Bornemisza Miklós
G.A.P. Urbis Kft.
e-mail: bornemsiza@bornemisza.eu