Szekciók

Szekciók – Szerkesztés alatt!
2013. April 23. Tuesday 22:04
Mindent a Vállalkozókért  

A VOSZ KMRSZ filozófiája, “Mindent a Vállalkozókért” .
Középpontban a mikró- kis- és középvállalkozások részére nyújtott szolgáltatások állnak.
A munka hatékonyságának növelése érdekében VOSZ KMRSZ együtt működik minden olyan szervezettel, akik a vállalkozók részére nyújtott szolgáltatásokban partnerek, akiknek fontos a mások eredményes működése

Ezért segítséget szeretnénk nyújtani a Vállalkozások részére a  VOSZ KMRSZ -en belűl megalakult szekciókkal is.

Bővebb információ a szekciókról, a menüpontokban található.

Média-és Kommunikáció Szekció

A VOSZ KMRSZ Média és Kommunikáció Szekciója (MKSZ) 2012. március 9-én alakult. Legfőbb célja a Budapesten és Pest megyében működő VOSZ KMRSZ-tagok önkéntes együttműködési hálózatának kialakítása, média- és kommunikációs tevékenységének elősegítése, fokozása, közös projektek és pályázatok kidolgozása, szakmai érdekképviselet és közös szakmai álláspontok kialakítása. Tagja lehet valamennyi VOSZ KMRSZ-tag természetes és jogi személy, gazdasági társaság.

Megújuló Energia Szekció

A Szekció 16 taggal alakult meg 2012. május  21-én. A Szekció megalakításának alapvető célja a megújuló energiaforrások nagyobb arányú felhasználásának elősegítése, a fenntartható fejlődést szolgáló energiapolitika kidolgozásában részvétel, az ország energiafüggőségének csökkentése érdekében, mind a közszféra, mind pedig a lakossági energia felhasználás ésszerű mérséklése. Ezzel szoros összefüggésben az energiatakarékosság gyakorlati megvalósítására javaslatok kidolgozása. A tevékenység kiemelt feladata, hogy segítsen piacot találni és bővíteni a megújuló témában érdekelt hazai kis és középvállalkozásoknak. Egyes számítások szerint reális esély van ebben a szegmensben legalább 10-15 ezer vállalkozás megőrzésére, illetve további 10 ezer új munkahely beállítására. Ezek tartósan fenntartható vállalkozások.

Pályázat és Projekt fejlesztési szekció

2o13 január 8.-án megalakult a Pályázat és Projekt fejlesztési szekció . A szekciót létrehozó vállalkozások hosszú évek óta jelen vannak és tevékenykednek az egész ország területén KKV, nagyvállalati, ezeken felül a civil szervezetek és önkormányzatok megbízásából. A pályázatok ötlet szinten történő feldolgozásától komplex módon az utolsó monitoringig kézben tartva, gyakran speciális ismereteket igénylő tevékenységet végeznek.

VOSZ KMRSZ – Pénzügyi Szekció
Pénzügyi Szolgáltatási Pénzügyi Szolgáltatói Alszekció

VOSZ Pénzügyi Szekciójának Pénzügyi Szolgáltatói Alszekciója 2013 Április 18.-án megalakult meg. Az alapító tagok mind a VOSZ KMRSZ (Közép-magyarországi Regionális Szervezet) tagjai, de működésüket országosan fejtik majd ki.

Az Alszekció célja a magyarországi vállalkozások és azon belül kiemelten a VOSZ tagjainak pénzügyi információkkal való ellátása. Cél a vállalkozók kiadásainak csökkentése és bevételeinek növelése.