Meghívó VOSZ BPMRSZ Közgyűlésre és Vállalkozói Fórumra /2023. 05. 11./

          a VOSZ Budapesti és Pest Vármegyei Regionális Szervezet tagjai részére                        

MEGHÍVÓ 

a VOSZ Budapesti és Pest Vármegyei beszámoló Közgyűléssel (taggyűléssel) egybekötött sajtónyilvános vállalkozói fórumára

 

Tisztelt Asszonyom! Tisztelt Uram!

A Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetségének Budapesti és Pest Vármegyei Regionális Szervezete idén májusban tartja éves rendes Mérlegzáró Közgyűlését (taggyűlését). Ennek apropóján a vállalkozói érdeképviselet a közgyűlés előtt vállalkozói fórumot tart. A találkozó célja, hogy a VOSZ tájékoztatást adjon idei 35 éves jubileumi évében induló 5 éves stratégiájáról és cselekvési programjáról, a szövetség aktuális gazdaságpolitikai kérdésekre adandó válaszairól, valamint a regionális szervezet összefoglalást adjon a tavalyi évi során végzett munkájáról.

A VOSZ Budapesti és Pest Vármegyei Regionális Szervezete ezúton tisztelettel meghívja Önt a vállalkozói fórum rendezvényére és az azt követő Mérlegzáró Közgyűlésre (taggyűlésre).

A vállalkozói fórumban összegyűjtött témák minden vállalkozás érdeklődését felkelthetik, így szeretettel várunk mindenkit, függetlenül attól, hogy az adott vállalat VOSZ tag-e.

Időpont: 2023. május 11. (csütörtök) 15-19 óráig

Helyszín: Bálna Rendezvényközpont Földszint, Rombusz Különterem,

1093 Budapest, Fővám tér 11-12.

A taggyűlés akkor határozatképes, ha a szavazásra jogosult tagok 50 %-a + 1 fő megjelenik. Határozatképtelenség esetén a megismételt taggyűlés megtartására az eredeti időpontot követően, 1 óra elteltével, változatlan helyszínen és napirenddel kerül sor, amely már a megjelentek számára tekintet nélkül határozatképes!

Program:

  1. 15:00 – 16:45 – Vállalkozói fórum (sajtónyilvános)

dr. Tarnai Richárd, Pest vármegyei főispán köszöntője (5 perc) – felkérés alatt

Kozák Ákos, az Egyensúly Intézet társalapítójának előadása: Mit várhatunk a gazdaságban a            következő egy évben? (35 perc)

Eppel János, a VOSZ elnökének tájékoztatója a szervezet 5 éves stratégájáról (20 perc)

Széles Anikó, a Sky Marketing Kft. tulajdonos-ügyvezetőjének előadása a VOSZ pozíciójáról         és jubileumi kommunikációjáról (10 perc)

Barabás Tamás, a VOSZ társelnökének előadása: Hogyan lesz több pénzem a digitális                      világban? Hogyan támogatja a VOSZ a KKV-k digitális transzformációját? (15 perc)

2. 16:45 – 17:00 – Megállapodás aláírása a VOSZ BPMRSZ és a PMKIK között                

Vereczkey Zoltán, a Pest Megyei és Érd Megyei Jogú Városi Kereskedelmi és Iparkamara elnökének köszöntője (5 perc)

Marosi László, a VOSZ Budapesti és Pest Vármegyei Regionális Szervezet elnökének köszöntője (5 perc)

A Pest Megyei és Érd Megyei Jogú Városi Kereskedelmi és Iparkamara és a VOSZ Budapesti és Pest Vármegyei Regionális Szervezete közötti együttműködési szerződés ünnepélyes aláírása

  1. 17:00 – 17:30 – VOSZ BPMRSZ beszámoló Közgyűlése (taggyűlése):

Marosi László, a VOSZ Budapesti és Pest Vármegyei Regionális Szervezete elnökének                      tájékoztatója a 2022-es munkáról

Napirendi pontok:

  1. Elnöki beszámoló
  2. A VOSZ Budapesti és Pest Megyei Regionális Szervezete 2022. évi Beszámolójának elfogadása
  3. 2023. évi célok és feladatok
  4. A 2023. évi Megyei Príma rendezvény előkészítése
  5. Év vállalkozói, Megyei (Regionális) Év Vállalkozói díjak, jelölésre felhívás
  6. Egyebek
  1. 17:30 – 19:00 – Kötetlen beszélgetés, állófogadás

Megjelenésére feltétlenül számítunk! A rendezvényen a részvételét az alábbi regisztrációs űrlap kitöltésével jelezheti, melyet a szervezés miatt kérünk legkésőbb 2023. május 4.-ig kitöltve véglegesíteni. Köszönjük!

Regisztráció: https://forms.gle/eSZiu7kMG5Y2gzV88

Tisztelettel,

Eppel János s.k.                                                              Marosi László s.k.

elnök                                                                                        elnök

VOSZ                                                       VOSZ Budapesti és Pest Vármegyei Regionális                                                                                                                  Szervezete