VOSZ Konferencia Meghívó „Égető problémák – Biztos megoldások”

 

 

 

 

 

 

 

 

Szeretettel meghívjuk a VOSZ Budapesti és Pest Megyei Regionális Szervezete által megrendezésre kerülő „Égető problémák – Biztos megoldások” KKV konferenciára, melyre július 19.-én, kedden kerül sor.

 

Időpont: 2022. július 19. kedd 09:00-13:00

Helyszín: Novotel Budapest Danube (1027 Budapest, Bem rakpart 33-34.) Buda + Danube terem, illetve élő közvetítéshez csatlakozás.

A konferencián a VOSZ BPMRSZ olyan égető, a mindennapjainkban leginkább felmerülő, valós problémákra ajánl kipróbált, biztos megoldásokat, melyek szinte az összes magyar vállalkozást érintik. Az eseményen bemutatjuk a vállalkozásokat érintő aktuális gazdasági és politikai helyzetet és első kézből adunk információkat a megújuló Széchenyi Kártya Program MAX termékeiről. Hatékony eszközt ajánlunk a vezetői döntéshozatalhoz, elemezzük a munkaerőpiac súlyos problémáit, emellett innovatív megoldásokat ajánlunk a szükséges munkaerő megszerzéséhez-, megtartásához, illetve a rugalmas foglalkoztatásához. Támogatást adunk a KKV-k online marketing tevékenységéhez, illetve bemutatjuk a vállalatdiagnosztika fontosságát.

A konferencián a részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. A résztvevők száma korlátozott, ezért érdeklődése esetén kérjük mihamarabbi regisztrációját, hogy a helyét biztosíthassuk, melyről megerősítő emailt küldünk. Amennyiben az élő közvetítésen keresztül szeretné nyomon követni az eseményt, a regisztráció alapján egy csatlakozási linket küldünk a rendezvény előtti napokban.

Link a regisztrációhoz

 

Részletes program

09:00-09:40       Regisztráció, kávé, üdvözlő falatok

09:40-12:20       Előadások 7 aktuális témában, kérdések és válaszok

12:20-13:00       Büféebéd, networking

 

A konferencián az alábbi kérdésekre adunk válaszokat:

A Vállalkozókat érintő aktuális gazdasági és politikai helyzet: termelékenység: miért fontos és utolérjük-e Európát/Ausztriát 2030-ig? Forintárfolyam: mitől függ és mire számíthatunk? Mik a vállalati kitörési pontok a válság hullámaiban? Európa és a világ gazdasági trendjei: mi várható az előttünk álló években? Miért érdemes VOSZ tagnak lenni? Előadó: Tardos János (VOSZ Elnökség)

Megújult a Széchenyi Kártya Program MAX – továbbra is fixen! Hogyan segítheti vállalkozását a Széchenyi Kártya Program? A Program rövid bemutatása. Mit- Mikor- Mire – a júliustól igényelhető termékek hitelcélok szerint? Az igénylés menete, hogyan igényelhető? Előadó: Toma Andrea (KAVOSZ)

Siker vagy pánik, avagy a vezetői döntéshozatal következménye: Mik a legnagyobb vezetői kihívások? Milyen lehetséges kimenetelek vannak? Hogyan legyél felkészült és hozz jó döntéseket? Előadó: Király-Korcyl Kinga (Business Drive Hungary Kft). 

A munkaerőpiac valódi helyzete 2022-ben: Mennyire fenntartható és hatékony jelenleg a munkaerőpiac? Melyek a munkaerőpiac alapvető problémái? Válságból tanulság? Létezik egy párhuzamos HR univerzum, ahol fenntartható a munkaerő fejlődése és áramlása? Mi lehet a megoldás a XXI. század égető HR problémáira? Előadó: Nagy Gábor (SkillX Technologies Zrt.)

Munkaerő Mentőcsomag KKV-nak! Hogyan szerezzünk magyar munkaerőt? Hogyan foglalkoztassuk olcsóbban? Mi a jellemző TOP5 hiba KKV munkaerő hirdetésekben? Előadó: Dorner Attila (Atipikus foglalkoztatási szakértő)

KKV-k az online marketing világában: Gyorstalpaló: Mik a jellemző trendek és aktualitások? Milyen akadályokkal találkoznak a cégek és vállalkozók az online marketingben? A “biztos” megoldások, avagy milyen online marketing eszközöket alkalmazzunk? Előadó: D. Kiss Péter (MyMarketing Inspiration Kft.)

A vállalati diagnosztika szerepe a KKV-k versenyképességének javításában: Miért fontos a korszerű diagnosztikai eszközök használata? Hogyan mérhető a vállalkozások pénzügyi helyzete és gazdálkodási képességük, hogyan erősíthető a reagáló képesség? Előadó: Kovács János (Bankorg Kft.)