MEGHÍVÓ TERÜLETI KÜLDÖTTVÁLASZTÓ GYŰLÉSRE

Tisztelt Tagunk!

A 2021. évben a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetségében teljes körű tisztújítás lesz. A Szövetség hatályos Alapszabálya és a VOSZ Elnökségének döntése értelmében a területi/megyei szervezetek szeptember második hetében tartják Területi Küldöttválasztó Gyűléseiket. Az erre vonatkozó hirdetményt – az előírásoknak megfelelően – két országos napilapban megjelentettük (Népszava: 2021. augusztus 18.  Magyar Nemzet: 2021. augusztus 18.) és közzétettük a VOSZ honlapján is.

A VOSZ Budapest és Pest Megyei Regionális Szervezete Területi Küldöttválasztó Gyűlésén a megyei elnök, az országos küldöttek és az országos pótküldöttek kerülnek megválasztásra.

A Területi Küldöttválasztó Gyűlés időpontja:    2021. szeptember 10. (péntek) 14 óra
A Területi Küldöttválasztó Gyűlés helyszíne:   Budapest, Gizella u. 36. Nomina 3P Szakközépiskola 

A Területi Küldöttválasztó Gyűlés (TKGY) összehívása a hirdetmények megjelenésével tehát szabályszerűen megtörtént, de az Országos Szövetség és a Megyei Szervezet nevében ezúton is tisztelettel meghívjuk a rendezvényre.

A TKGY akkor határozatképes, ha a küldöttválasztási kerülethez tartozó tagok 50 %-a + 1 fő jelen van. Határozatképtelenség esetén a TKGY – változatlan helyszínen és napirenddel – megismétlésre kerül, az eredeti kezdőidőpontot követő 1 óra múlva, határozatképességi követelmény nélkül.

Az 1 óra elteltével megismételjük a Területi Küldöttválasztó Gyűlést, amelynek kizárólagos feladata a megyei elnök, az országos küldöttek és az országos pótküldöttek megválasztása.

Egyben a VOSZ Budapesti és Pest megyei Regionális Szervezete 2021.szeptember 10-én pénteken, 14.30 órakor tartja éves rendes KÖZGYŰLÉSÉT mely egyben VÁLASZTÁSI TISZTÚJÍTÓ Közgyűlés is, amelyre Önt, illetve a vállalkozása képviselőjét tisztelettel meghívjuk.
A rendezvény helyszíne: Nomina 3P. Zrt. I. emeleti terme (1143. Budapest, Gizella út 36.)
A rendezvény ideje: 2021. szeptember 10. / péntek /, 14.30 óra   Meghívó>>>

Regisztráció>>>

Megjelenésére feltétlenül számítunk!

Kissné Kászon Gabriella
VOSZ BPMRSZ elnök